LA II JORNADA VILAEMPRÉN CONSOLIDA EL SEU ESPERIT EMPRENDEDOR I DUPLICA LA PARTICIPACIÓUn total de 26 empreses de nova creació i 16 estands del programa Vilabeca estaran presents en la segona edició de la Jornada Vilaemprén, que tindrà lloc el pròxim 17 de febrer a la Biblioteca Universitària del Coneixement. Unes xifres que quasi dupliquen la participació de l'any passat i consoliden la jornada en la seua doble funció de "gran aparador per a la promoció de l'esperit emprenedor dels joves i fòrum de trobada per a establir sinergies i col·laboracions professionals", ha assenyalat el regidor d'Innovació, Xus Sempere, durant la presentació de la jornada.

Així, enfront dels 15 estands de joves empreses de la primera edició, enguany seran 26 els emprenedors, la gran majoria de Vila-real i amb empreses de menys de sis anys, els que donaran a conéixer al públic el seu negoci i treball. Pel que fa als estands dedicats als joves que participen en el programa Vilabeca es passarà dels 10 de l'any passat als 16 d'aquesta edició.

"Vilaemprén ha demostrat ser una iniciativa molt ben rebuda pels joves emprenedors i fins i tot ens hem vist obligats a proporcionar un espai més gran de la Biblioteca per a poder acollir les sol·licituds presentades" explica Sempere. L'edil recorda que "es tracta d'un fòrum que naix de la inquietud de l'Ajuntament per a impulsar els projectes de Vilabeca Emprén i promoure l'esperit emprenedor dels joves de Vila-real".

La jornada, gratuïta i oberta al públic, està dirigida als joves que han participat en el programa Vilabeca, a més d'emprenedors, estudiants, empreses de nova creació o consolidades i entitats que promouen l'esperit emprenedor. La ponència inaugural estarà a càrrec de la Fundació Globalis de Vila-real, que a partir de la xarrada 'Valor de la innovació' presentarà diversos casos d'èxit. Seguidament es donarà a conéixer la PAT, la Plataforma de Suport al Talent, creada i impulsada per l'Ajuntament de Vila-real amb la finalitat de posar en contacte becaris, empreses i autònoms.

Al llarg del dia, els assistents podran participar en les diferents zones de treball i assessorament que les empreses col·laboradores els oferiran. Enguany seran vuit entitats les que orientaran els joves per a posar en marxa el seu negoci. També hi haurà un espai on es podrà escoltar de primera mà l'experiència d'empreses joves amb èxit, a més de tenir l'oportunitat de participar en el concurs Ascensor de les idees, on es presentarà un projecte en tres minuts amb la possibilitat de guanyar tres dels premis Vilaemprén. La jornada comptarà també amb la participació dels 32 joves beneficiaris de la tercera edició del programa Vilabeca i el lliurament de diplomes.

La informació i la inscripció per als participants es pot descarregar des del web de la jornada en www.jornadavilaempren.com o en les xarxes socials como Twitter, Facebok o Instagram.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - -  - - - -  - - - - -  - - - -  - - - - 

Descàrrega d’arxius


II Jornada Vilaemprén