Gastem el pensament lateral!

Hola de nou! 

Després de posar en pràctica això de gestionar el temps, cosa gens fácil...,ens hem posat en marxa per treballar eixe costat creatiu que tots tenim. En l'última sessió que vam tindre amb Gema vam tractar aquest tema tant de moda, LA CREATIVITAT.

Hem de ser conscients que tots tenim una part del nostre cervell dedicada a gestionar els esdeveniments d'una forma paral·lela a la forma lògica o racional d'actuar, l'única cosa que devem fer és entrenar-la, no deixar de banda el pensament lateral.

Per tal de començar a obrir aquest costat del nostre cervell vam pràcticar varios exercicis que, fins i tot, les grans empreses inclouen en les seues fases de creació. dos d'aquestos métodes són:

1. Els 6 barrets per a pensar: es tracta de veure sis vertients diferenciades d'un mateix objectiu, amb la finalitat de traure la viabilitat de la nostra meta. 


2. El mètode Walt Disney: hem de pensar en la nostra idea des de diferents "jo's"

Us animem a què proveu amb aquests mètodes siga la idea que siga, i de segur que trobeu alguna cosa que millorar o us sorgeixen noves idees o formes d'afrontar qualsevol contratemps, a més, passareu una estona molt divertida!