La importància de comunicar


Hola a tots i totes!

La setmana passada us vam dir que en aquest post us diríem de què tracten els nostres projectes, pues bé, ja ha arribat l'hora.

Us ho anem a comunicar i, això vam estar aprenent en l'última sessió de coworking, a com comunicar-nos amb el nostre públic.
Bé és cert, que hi ha moltes formes de comunicació i que la comunicació està per tot arreu; per tal que tingueu una idea dels nostres projectes us ho anem a descriure d'una forma molt breu, ja que encara estem donant-los forma!

Projecte grup 1: L'ARXIU
Els companys que treballen a l'arxiu de Vila-real volen donar a conèixer tot el material que tenim al nostre poble amb un projecte nomenat "Història oral".

Projecte grup 2: DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ Y MK
En el grup en el qual em trobe hem vist les dificultats en què es troba el nostre Ajuntament a l'hora de comunicar-se amb la població i entre els mateixos departaments que el composen. Tenim al cap la creació d'un departament dedicat en exclusiva a aquests temes, amb unes quantes idees que creem que podrien aportar molts beneficis a Vila-real.

Projecte grup 3: SAOVI
Servei d'Assessorament i Orientació de Vila-real, es tracta que voluntaris especialitzats en diferents temes presten la seua ajuda a les persones interessades.D'aquesta manera s'aconseguiria aprofitar la saviesa i la experiència d'algunes persones i crear una ciutat més unida.

Projecte grup 4: MILLORA DE L'ASPECTE EXTERIOR DE VILA-REAL
Els arquitectes d'aquesta edició s'han ficat mans a l'obra per millorar l'aspecte físic de la nostra ciutat vista des de el recorregut del tren de rodalia Castelló-València. Junt amb un biòleg, pensen a millorar rodones, espais verts, accessos...