Projectes personals

Bon dia!

Ja estem ací de nou per a contar-vos que és el que vam fer el divendres passat a la sessió setmanal de coworking. Bé, la setmana passada vam dividir la jornada en dues parts, en la primera d'elles vam conèixer de la mà de Miquel OrtellsLuis Miguel Batalla i Jose Miguel Meseguer els recursos que EFECTE, CEEI i Fundació Globalis ofereixen als emprenedors.

I d'altra banda, en la segona part, vam seguir amb la creativitat; aquesta vegada amb el mètode "Note & Vote", que consisteix a extraure individualment el màxim nombre d'idees, sense cap tipus de censura i posteriorment quedar-nos amb les millors. I així ho vam fer, a més dels projectes que tenim al cap de forma grupal, en van eixir de noves com:

1. La creació d'un espai d'oci: música, espectacles, museus, fires...
2. Millorar la circulació amb bici dins de la ciutat (carril bici).
3. Destinar un espai en cada parc com "espai caní".
4. La creació d'un Institut d'Estadística de Vila-real.
5. Oferir un servei d'orientació laboral a adolescents.
7. Espai web on penjar projectes de treball d'Educació Infantil i Primària sobre les tradicions locals, per a treballar en les escoles.
8. Adequació de les vivendes a les noves normatives urbanístiques.
9. Digitalització del departament de tresoreria.

10. Adequació de les biblioteques del poble: nova distribució dels servicis, llibres...
11. Creació de productes audiovisuals per a difondre la història de la ciutat (documentals). 


Aquestes són unes poques idees que van sorgir en la jornada. En la propera sessió esperem extraure les més interessants i començar a treballar a fons amb elles. Què us semblen les que tenim fins al moment?!

Fins a la setmana que ve!