Projectes personals II

Ja em tornat del pont! Què tal ha anat?! Nosaltres em tornat amb moltes ganes de començar a treballar amb els projectes personals. La darrera sessió la vam dedicar a escollir la millor idea de cada becari i veure els aspectes negatius i positius de cadascuna d'elles, la veritat és que tindre l'opinió dels companys de diferents àrees ajuda a veure tots els aspectes que afecten el nostre projecte i que des de la nostra perspectiva no ens havíem adonat. 

En la sessió vam treballar sobre la meitat dels projectes, que són:

-Solucionar la problemàtica que hi ha amb la circulació viària (badenes, semàfors per a invidents, radars...)

-Aconseguir un ajuntament totalment sense paper 

-Minorar els costos de les notificacions 

-Coaching per a prevenir el bullying a les escoles

-Educació en tradicions locals

-Creació d'un Institut d'Estadística de Vila-real 
A més, el nostre company Rubén, vilabecari en Fundació Globalis ens va dur informació sobre el Real, la moneda social de Vila-real. Va estar molt interessant i molts de nosaltres ja em fet la nostra sol·licitud per tindre avantatges als comerços locals. 
Aquest divendres continuarem amb les propostes restants i esperem deixar-les enfocades per començar a desenvolupar individualment els nostres projectes de millora de la ciutat de Vila-real. Qualsevol suggeriment per als becaris ens el podeu fer arribar al facebook Foment Econòmic de Vila-real. 

Fins pronte!